Over Beaditude,

 

Leuk dat je wilt weten wie er achter de webshop 'Beaditude' zit! Mijn naam is Daphne, geboren in 1990 in het prachtige krimpen aan den IJssel. Inmiddels woon ik in Spijkenisse met mijn man en dochter Lova (3). Naast Beaditude werk ik nog parttime in een ziekenhuis op een poli, mijn droom is om in de toekomst mij volledig te kunnen focussen op deze webshop.

Beaditude is begonnen uit een passie voor edelstenen, een behoefte om creatief bezig te zijn en de noodzaak om zelf mijn armbanden te maken die ik niet naar mijn smaak kon kopen.
Al van kinds af aan hebben edelstenen een aantrekkingskracht op mij gehad, in mijn woonkamer staat een groeiende collectie stenen en al zolang als ik mij kan herinneren wil ik 'ooit iets' met edelstenen doen.
 
Mijn hele leven lang loopt creativiteit als een rode draad door mijn leven. o.a. als bijbaantje in de plaatselijke bloemenzaak en mijn o zo vele mislukte nieuwe hobby's waar mijn man af en toe een punthoofd van kreeg, maar waar ik mij helemaal in stortte en het net zo snel weer opgaf.
 
Al heel lang dacht ik na hoe ik meer zin aan mijn leven kon geven, anders dan werken voor een baas, iets wat van mijzelf is.
Waar ik écht enthousiast van word en bij me past.
Ook had ik de behoefte om edelstenen bij me te dragen, anders dan knuffelstenen, die snel vergeten worden, of uit je zak, tas of in mijn geval BH vallen, wilde ik een armband gaan dragen.
Maar nergens kon ik vinden wat ik eigenlijk voor me zag, een mooie, praktische armband, niet saai maar ook weer niet met te veel poespas en natuurlijk het belangrijkste; van edelsteen.
 
En daar was de oplossing, ik ging zelf mijn armbanden maken. Mét edelstenen, creatief bezig zijn en van daaruit ging het balletje ( of kraaltje) steeds verder rollen en werden de plannen ' as we go' steeds groter, duidelijker en enthousiaster. Samen met mijn man gingen we dromen over een naam en kwamen uit op Beaditude, een combinatie van beads ( kralen) en attitude.
Attitude heeft vaak een beetje een negatieve lading, wordt geassocieerd met arrogantie. Maar attitude is eigenlijk niets meer of minder dan uitstraling. 
Ik wil graag uitstralen dat het leven een pad is, soms mooi, soms moeilijk begaanbaar. 
Soms heb je net dat beetje hulp nodig, ik hoop dat ik met mijn armbanden jou dat nodige zetje kan geven, zodat je weer op je eigen pad terechtkomt en dat je daar tevreden en dankbaar voor mag zijn, waar jouw pad je ook naar toe mag brengen.
 
 

Liefs, 

Daphne 

 
 
 
Beaditude over ons.