Over Beaditude,

 

Leuk dat je meer wilt weten over de persoon achter de webshop 'Beaditude'! Mijn naam is Daphne en ik ben geboren in 1990 in het mooie Krimpen aan den IJssel. Op dit moment woon ik in Spijkenisse met mijn man en onze dochter Lova (4). Naast Beaditude werk ik parttime in een ziekenhuis op een poli. Mijn droom is om in de toekomst volledig te kunnen focussen op deze webshop.

Beaditude is ontstaan vanuit mijn passie voor edelstenen, mijn behoefte om creatief bezig te zijn en de noodzaak om zelf armbanden te maken die ik niet naar mijn smaak kon kopen. Sinds mijn kindertijd voel ik me aangetrokken tot edelstenen en mijn woonkamer staat dan ook vol met een groeiende collectie stenen. Ik wilde altijd al 'iets' doen met edelstenen.

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt in een bloemenzaak en ben ik verschillende hobby's begonnen en weer gestopt, tot frustratie van mijn man. Maar ik ben altijd enthousiast begonnen en helemaal opgegaan in mijn nieuwe bezigheden.

Ik zocht naar een manier om meer zin te geven aan mijn leven, iets van mezelf te hebben en enthousiast van te worden. Ik wilde edelstenen bij me dragen in een armband, maar kon nergens vinden wat ik zocht. Dus besloot ik zelf armbanden te gaan maken. Dat was het begin van Beaditude, waarbij ik kralen en mijn eigen attitude samenvoegde.

De naam Beaditude staat voor een combinatie van kralen en attitude. Attitude heeft vaak een negatieve lading, maar ik zie het als uitstraling. Mijn armbanden zijn bedoeld om je te helpen op jouw levenspad, waar dat dan ook naartoe mag leiden. Ik hoop dat mijn armbanden jou het zetje kunnen geven dat je nodig hebt om weer op je eigen pad te komen, en dat je daar dankbaar en tevreden voor mag zijn.

 
 

Liefs, 

Daphne 

 
 
 
Beaditude over ons.