Reviews

Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen

Reacties

Tineke Mandos
10 maanden geleden

Alweer een mooi armbandje gekocht. De armbandjes blijven mooi dus ik heb er veel plezier van. En de keuze is zo groot, geweldig.

Noëlle
10 maanden geleden

Snelle levering en goede service.
Fijne communicatie met de verkoopster en luistert goed naar de wensen van de klant. Top!

Erg mooie armbanden en alles kan naar wens gemaakt worden. Ik raad de armbandjes iedereen aan! Ik ben er in ieder geval super blij mee.

Irene Haverkamp
een jaar geleden

Inmiddels heb ik meerdere armbanden besteld. Ze dragen fijn, zijn mooi van kleur en op maat te maken. Mocht je een andere kleursamestelling willen, dan kan je dat aangeven en wordt er naar mogelijkheden gekeken. Service en levering zijn prima.

Debora van de Vorle
een jaar geleden

Erg mooie armbanden, inmiddels heb ik er al meer. Snelle levering. Goeie service. Staat je maat er niet bij dan kun je hem laten aanpassen naar de juiste maat.

Paula Groot
een jaar geleden

Mooi fijn zomers armbandje,snelle levering en blijft mooi bij lang en vaak dragen.

Ben Mik
een jaar geleden

Schitterende armband gekocht, de 2e al, prima service en met2dagen in huis. Ook leuk als cadeautje voor iemand.

Tineke Mandos
een jaar geleden

Twee prachtige armbandjes die je haast niet voelt met dragen. Je hebt wel eens armbanden die een beetje gaan irriteren maar deze dragen heel prettig. De armband met howliet daar zit een mooie vleug doorheen, heel mooi maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk. Echt een aanrader. Mooi verpakt en snel geleverd. Heel veel succes met je bedrijf, Daphne.

Reactie plaatsen