Jouw edelsteen armband kiezen.

Edelstenen en mineralen worden al eeuwenlang gewaardeerd om hun schoonheid en uitstraling. Vaak gebruikt in godsdiensten maar ook als amulet of ingezet voor hun helende werking. We hebben ze dan ook altijd al van over de hele wereld verzameld met hun schitterende kleuren en prachtige structuren.

Onze handgemaakte armbanden zijn er met verschillende soorten edelsteen. Afrikaanse Turkoois, Agaat, Amethist, Amazoniet, Apatiet, Aventurijn Bergkristal, Blauwe Tijgeroog, Dalmatiër Jaspis, Howliet, Jaspis, Jade, Labradoriet, Lapis Lazuli, Lava steen, Maansteen, Mosagaat, Obsidiaan, Rhodoniet, Toermalijn, Rozenkwarts, Rookkwarts, Serpentijn, Sodaliet, Zonnesteen.

Maar hoe kies je dan de juiste steen uit voor jezelf? Dat kan op verschillende manieren.

  1. Kies op zicht. Het kan zijn dat je gewoon op de looks van de steen valt. Die ene sparkel of gewoon je lievelingskleur.
  2. Kies op gevoel. Welke steen voelt goed voor jou? Sta even stil en luister naar je intuïtie, voel.
  3. Kies op informatie. Bij elke armband staat beschreven welke eigenschappen de steen heeft. Maar ook hier geldt, voelt het niet goed, doe het niet. Voelt het goed, doen!
  4. Kies op Chakra. Elke edelsteen heeft ook invloed op 1 of meerdere chakra’s. Wil jij aan een bepaalde chakra wat meer aandacht geven, zoek dan je edelsteen uit op die bepaalde chakra.
  5. Kies op Edelstenen en astrologie vullen elkaar mooi aan. Dit kan je ook helpen in je keuze.

 

Jouw armband heeft dus altijd een mooie spirituele betekenis en/of helende eigenschappen die kunnen zorgen voor meer balans. Daarnaast vinden we het uiterlijk van jouw armband ook erg belangrijk. We hebben daarom veel armbanden met bedel, tussenzetsel of Tibetaanse kralen & spacers. Zodat we een luxueuze of stoere uitstraling kunnen creëren. We werken ook veel met symbolen, zoals de lotus, hand van Fatima, Boeddha en dieren symboliek.

Het belangrijkste is, dat jij er blij van wordt!

 

Mocht je een armband of element van een armband gezien hebben maar wil jij een andere combinatie? Laat het me dan vooral weten, er is veel mogelijk!